лазерна-епилация-на-бакенбарди

Лазерна епилация Бакенбарди

ноември 4, 2015 1:54 pm Published by

Много жени биват тормозени от факта, че бакенбардите им са прекалено дълги, разраснали се и по-скоро изглеждат като мъжки. Въпросът, който тревожи хиляди дами е: как най-качествено и без странични ефекти да отстраним космите, обхващащи голяма част от лицето? В опити да се даде най-добър отговор, който да задоволи, не само на теория, нуждите по обезкосмяване на жените – се създадоха много методи за депилиране, които дариха нежната половина от света с обриви и краткотраен резултат.

Лазерната епилация, единствено оправда очакванията на дамите и за кратък период от време се превърна в най-модерната услуга за дълготрайно обезкосмяване. За разлика от познатите ни методи за депилация, лазерната епилация уврежда космената структура от самия корен и предотвратява повторната поява на космите, без да оказва влияние на епидермиса. Оказа се, че с нея, клиентите спестяват време, пари и усилия, радвайки се с години на гладка и обезкосмена кожа.

Лазер център „Армада” предлага услугата лазерна епилация бакенбарди, която се извършва с последен модел Александритен лазер, според индивидуално изготвена програма. Ние работим с най-добрите специалисти в Пловдив, които са по всяко време на Ваше разположение и ще изберат най-подходящия график за извършване на процедурите. Програмата по лазерна епилация бакенбарди е напълно индивидуална за всеки посетител. Тя се определя от няколко неща: фототип кожа, вид окосмяване и хормонален фон. За процедури на лицето, стандартният брой сеанси е от 6 до 12, а при хормонален дисбаланс, програмата включва повече посещения, съобразени с вашето лечение. Обикновено, интервалът между сеансите е 30-45 дни и зависи от това как се повлиява окосмяването, фазите на растеж на косъмчетата и т.н.

Преди да отидете на лазерна епилация бакенбарди е важно да знаете:

 1. Зоната, която ще епилирате не бива да е със слънчев загар или тен от солариум. В противен случай, програмата се прекъсва и ще трябва да изчакате 2-3 седмици, до възвръщане естественият цвят на кожата.
 2. Оставете космите да пораснат и 2-3 дни преди процедурата ги отстранете с ножица или крем за депилиране. Внимавайте да не нараните кожата.
 3. Окосмяването в зоната не бива да е изрусявано или боядисвано, най-малко 2-3 седмици преди лазерната епилация.
 4. 15 дни преди процедурата не се подлагайте на пилинг или други услуги, които причиняват белене на кожата.
 5. Ако дълго време сте ходили на кола маска, изчакайте 3 седмици, докато корените на космите отново се появят и тогава извършете лазерната епилация.

 

След лазерна епилация бакенбарди:

 1. Използвайте хладка вода, не топла.
 2. Не излагайте обработваната зона на слънце.
 3. Използвайте слънцезащитен крем с висок фактор.
 4. Не си правете пилинг или други, причиняващи белене на кожата, процедури.
 5. Спазвайте стриктно изготвената програма.

Характеристика на услугата лазерна епилация бакенбарди:

 • Време за една процедура: 10-15 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 6-12 броя
 • Наличие на дискомфорт: Слабо

Лазерна епилация бакенбарди цена


Категория: