лазерна-епилация-бикини-зона

Лазерна епилация Бикини

ноември 4, 2015 2:54 pm Published by

Бикини зоната е изключително деликатна област за епилиране, тъй като кожата е много нежна и лесно се поддава на раздразнение. Често, при използването на стандартните методи за депилация, космените фоликули се възпаляват или се появяват подкожно растящи косми. Най-подходящия метод за обезкосмяване на тази зона е чрез лазерно епилиране.

Лазерната епилация осигурява бързо, безболезнено и дълготрайно обезкосмяване, съпроводено с нежна защита за кожата. Лазер център „Армада” извършва висококачествена лазерна епилация на бикини зоната. Манипулацията се извършва с последен модел технология – Александритен лазер, от квалифициран екип специалисти. Лазерният лъч достига до космения фоликул, без да уврежда страничната кожа, за да наруши цялостно структурата на окосмяването.

Центърът предлага програма по лазерна епилация бикини, която е съобразена с индивидуалния тип кожа, вид окосмяване и хормонален фон на клиента. При стабилен хормонален фон, процедурите варират от 4 до 6, с интервал от време между всяка 30-45 дни. В случай на хормонални нарушения, броят на сеансите се увеличава. Още след първата процедура по лазерна епилация бикини се забелязва видим резултат – до 20% намаляване на окосмяването, като до 10 дни след манипулацията космените фоликули опадат.

Преди първата процедура по лазерна епилация бикини е препоръчително:

 1. Не излагайте зоната, която ще подложите на епилация, на слънце. Цветът на кожата Ви трябва да е оптимално близък до естествения, т.е без слънчев загар и солариум.
 2. Ако до сега сте премахвали окосмяването в бикини зоната с кола маска или епилатор, трябва да изчакате минимум 3 седмици, докато корените на космите се възстановят.
 3. Два или три дни преди лазерната епилация, отстранете косъмчетата с бръснач или крем депилатор.
 4. В деня на епилацията е добре да сте облечени в бял цвят бельо, тъй като лазерът се абсорбира от тъмните цветове.

След процедурата по лазерна епилация бикини и по време на програмата:

 1. Не излагайте обработваната зона на слънце и не я подлагайте на солариум. В случай, че се сдобиете с тен, програмата временно ще се прекрати, докато естествения цвят на кожата Ви се възвърне.
 2. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
 3. Вземайте душ с хладка вода.
 4. Спазвайте датите за посещение в център „Армада”.

Необходимо е да ходите редовно на процедурите от програмата, понеже те са индивидуално съобразени с растежа на окосмяването в бикини зоната.

Характеристики на услугата лазерна епилация бикини:

 • Време за една процедура: 20-30 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 4-6 броя
 • Наличие на дискомфорт: Средно

Лазерна епилация бикини цена


Категория: