лазерна-епилация-на-брадичка

Лазерна епилация Брадичка

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

С годините мъхът по лицето, при жените, е възможно да прерасне в нежелано окосмяване. Появата на косми по брадичката, при някои дами, се дължи на напредването на възрастта. Колкото и да е неприятно да се признае, с годините, отделянето на мъжкия полов хормон – андроген, в женското тяло, надделява и мъхът по лицето прераства в натрапчиво окосмяване. Появяват се косми и в други зони като горната устна, гърдите и т.н. Обезкосмяването на брадичката при дамите е породено от естетическа гледна точка, но неправилното отстраняване на космите може до доведе до сериозни кожни възпаления и проблеми. Най-често, жените, които имат окосмяване в тази част от лицето, предпочитат да го премахнат с пинсета, което не е най-доброто решение. Скубането на косъмчетата може да доведе до възпаление на космените фоликули, а в някои случай и да остави белези. Освен това, използването на пинсета, стимулира космите да израснат още по-тъмни и дебели.

Най-доброто решение на проблема е лазерната епилация на брадичка. Тя отстранява бързо, безболезнено и трайно всяко косъмче, без да оставя белези или да предизвика раздразнение на кожата. Все повече дами посещават лазер център „Армада”, за да епилират превантивно мъха в тази част от лицето и да си спестят неудобството след години.

Напредването на възрастта не е единствената предпоставка за появата на нежелано окосмяване по брадичката при жените. Част от клиентите, на услугата лазерна епилация брадичка, страдат от хормонален дисбаланс, който е причина за появата на нежелано окосмяване в нетипични, за женското тяло, зони. Център „Армада” изготвя индивидуална програма на всеки свой посетител, в зависимост от неговия тип кожа, вид окосмяване и хормонален фон. Стандартните процедури за лице са от 6 до 10, но понеже кожата на лицето е по-трудно манипулируема е нормално сеансите да достигнат и до 12. За посетители с нарушен хормонален баланс, броят процедури се увеличава и при тях се вземат предвид някои странични фактори като прием на медикаменти и др.

Задължително преди да се подложите на лазерна епилация брадичка трябва:

 1. 2-3 дни преди посещението си да скъсите космите с ножица или да използвате крем депилатор .
 2. Ако сте ходили на кола маска или сте използвали пинсета, трябва да изчакате поне 3 седмици преди първата процедура, за да се възстановят корените на космите.
 3. Окосмяването не трябва да бъде изрусявано, а тенът на кожата Ви е препоръчително да се доближава максимално до естествения й цвят, т.е без слънчев загар или солариум.
 4. По време на процедурата не трябва да имате грим по лицето.

 

Още след първата процедура, специалистите в център „Армада” ще Ви дадат полезни съвети и препоръки. Въпреки това, има някои основни неща, които трябва да знаете след лазерна епилация на брадичката:

 1. Да не излагате обезкосмената зона на слънце и да използвате висок фактор слънцезащитен крем.
 2. Не се подлагайте на почистващи процедури за лице, които водят до белене на кожата.
 3. Мийте лицето си с хладка вода.
 4. Спазвайте изготвената програма и се радвайте на перфектни резултати.

 

Характеристики на услугата лазерна епилация брадичка:

 • Време за една процедура: 5-10 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 6-12 броя
 • Наличие на дискомфорт: Слабо

Лазерна епилация брадичка цена

 


Категория: