Пловдив Лазерна епилация

Лазерна епилация в гр. Пловдив

януари 6, 2015 5:17 pm Published by

КАК се процедира?

Енергията от лазера достига до основата на космения фоликул, използвайки меланина като „проводник“, където го уцелва като топлинна енергия. Това вреди на основата на космения фоликул и не може да произвежда образуването на косми бързо. Този темп на растеж ще понамалее още повече до края на основния курс на лечението.

Лазерът се нуждае от меланин, за да действа на косъма трябва да бъде в определен етап от цикъла на растеж за да бъде ефективна лазерната епилация. Този цикъл е известен като „активна фаза на растеж“ и когато косъма е свързан с основата на космения фоликул. Тази връзка осигурява директен път за лазерната енергия, за да се разпръсне когато косъма се произвежда в основата на фоликула.

Всеки косъм е в тази фаза в даден момент, поради което ще се наложи посредица от процедури това се нарича „фаза на покой“ или телоген.

 

Подходящо ли е лазерната епилация ЗА МЕН? 

Меланинът е необходим за да може лечението да бъде ефективно, лазерна епилация за съжаление все още не действа толкова ефективно за рус,сив или бял косъм.

 

Колко често ще се нуждая от процедура?

Окосмяването по лицето се третира на всеки 4 седмици и окосмяването по тялото се третира на всеки 6 седмици. Препоръчваме минимум шест лечения.

 

Какво се случва след процедурата?

Леко зачервяване това е напълно нормално и по принцип преминава до 24 часа. Силната защита на кожата от слънцето е от съществено значение, за да се избегне всяко потъмняване, причинено от повишен пигмент в кожата, наречена хиперпигментация. След процедура използването на дерматологични кремове или спрейове за успокояване на кожата е задължителен.

 

Лазерна Епилация в Пловдив с Армада Ви очаква на ул.Патриарх Евтимий 17 (в близост до Главната).


Категория: