лазерна-епилация-на-гръб

Лазерна епилация Гръб

ноември 4, 2015 1:52 pm Published by

Окосмяването по гърба е характерно за мъжете, но може да се появи и при някои жени, вследствие на хормонален дисбаланс. И в двата случая, космите по гърба създават не само естетичен, но и социален проблем. Хората, които страдат от подобен вид окосмяване са по-изолирани, с по-ниско самочувствие и не винаги могат да водят пълноценен социален живот. Въпреки множеството средства за епилация, нито едно от тях не е достатъчно ефективно, за да се пребори с досадното окосмяване. Опитите за бръснене, обезкосмяване с кола маска, с епилатор, с машинка, както и с крем депилатори, причиняват кожни раздразнения, които са не по-малко неприятни. Обриви по целия гръб, подуване на кожата, подкожно растящи косми и други са само малка част от последствията. В редки случаи, по време на депилация, може да се засегне някоя бенка, която да доведе до по-сериозни усложнения.

Лазерната епилация направи голям пробив в методите за обезкосмяване и даде начало на една нова ера за модерно, безболезнено и дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване. Лазер център „Армада” се възползва от иновативните открития, за да предложи на своите посетители най-добрата лазерна епилация в Пловдив и областта. Центърът извършва лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето, включително лазерна епилация на зоната гръб. Технологията, която използват специалистите, е Александритен лазер – доказано най-ефективния сред лазерите на пазара. За гарантирано дълготраен резултат са необходими няколко процедури. Професионалистите в център „Армада” задължително изготвят индивидуална програма за посещения на всеки клиент. Тя е съобразена с типа кожа, вида окосмяване и хормоналния фон. При стабилен хормонален фон, процедурите, за зони от тялото са, от 4 до 6, с интервал между всяка: 30-45 дни. При наличието на хормонален дисбаланс броят на сеансите се увеличава.

Преди да се подложите на лазерна епилация има няколко правила, които ще Ви помогнат да постигнете максимално удовлетворение от услугата:

  1. Не излагайте гърба си на слънце. Цветът на кожата в зоната, която ще епилирате, трябва да е максимално близък до естествения. Не бива да имате слънчев загар или тен от солариум.
  2. Ако сте премахнали окосмяването по гърба си с епилатор или кола маска, непосредствено преди лазерната епилация – трябва да изчакате най-малко 3 седмици, за да се възстановят корените на космите.
  3. 2-3 дни преди посещението Ви в център „Армада”, отстранете космите с бръснач или крем депилатор. В случай, че сте забравили, космите ще бъдат премахнати с малка ножица или машинка, на място в центъра.

След лазерна епилация гръб:

  1. Не трябва да излагате епилираната зона на слънце.
  2. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
  3. Спазвайте стриктно програмата от процедури.

Характеристика на услугата Лазерна епилация гръб:

  • Време за една процедура: 45-60 мин.
  • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
  • Среден брой процедури: 4-6 броя
  • Наличие на дискомфорт: Слабо

Лазерна епилация гръб цена


Категория: