лазерна-епилация-на-гърди

Лазерна епилация Гърди

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Появата на косми в областта на гърдите е характерна за силния пол и през годините окосмяването в тази зона винаги е било символ на мъжественост. Днес обаче, на мода е гладката кожа, а епилацията при мъжете вече е традиция. Тъй като окосмяването по гърдите е по-гъсто, а космите са дебели – епилацията им често създава проблеми. Кожата остава раздразнена, появяват се неприятни обриви, подкожно растящи косми и др. Епилацията на гърдите често струва много повече на мъжете. Най-адекватното решение за справяне с нежеланото окосмяване, в тази зона, е лазерната епилация. Благодарение на модерния си начин на работа – тя не причинява странични ефекти и уврежда косъма от неговия корен.

Лазер център „Армада” предлага висококачествена лазерна епилация на гърдите, както за мъже, така и за жени, с най-модерната технология – Александритен лазер. Перфектен резултат се постига след няколко посещения, които се извършват по предварително изготвена индивидуална програма. Специалистите в центъра съобразяват броят процедури и интервалът между тях според цветът кожа, вида окосмяване и хормоналния фон на клиента. Обикновено, посещенията, необходими за зони от тялото варират от 4 до 6, а интервалът между тях е 30-45 дни. В случай, че имате хормонален дисбаланс процедурите се увеличават.

Преди лазерна епилация на гърди е необходимо:

 1. Цветът на кожата Ви да бъде максимално близък до естествения, т.е без слънчев загар или такъв от солариум.

В случай, че имате изкуствено придобит тен, трябва да изчакате около три седмици, докато цветът на кожата Ви се възстанови.

 1. Преди лазерна епилация гърди, не премахвайте окосмяването по гърдите си, в рамките на 20 дни.
 2. 2-3 дни преди сеанса може да депилирате косъмчетата с бръснач, крем депилатор или ножица, като внимавате да не нараните кожата.Ако сте забравили, в центъра окосмяването още се отстрани с ножичка.
 1. Ако сте премахнали нежеланото окосмяване по гърдите с кола маска или епилатор, трябва да изчакате около 3 седмици, за да се възстановят корените на космите.
 2. Не бива да изрусявате или боядисвате окосмяването 2-3 седмици преди лазерната епилация.
 3. Не се препоръчват процедури като пилинг и други услуги, които водят до белене на кожата, 15 дни преди процедурата.

След лазерната епилация на гърди:

 1. Не излагайте манипулираната зона на слънце. Ако не може да избегнете слънчевите лъчи, използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
 2. Взимайте си душ с хладка вода.
 3. Не подлагайте кожата на пилинг или други почистващи процедури.
 4. Спазвайте стриктно графика за посещения.

Характеристика на услугата лазерна епилация гърди:

 • Време за една процедура: 20-40 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 4-6 броя
 • наличие на дискомфорт: Средно

Лазерна епилация гърди цена


Категория: