лазерна-епилация-на-китки

Лазерна епилация Китки

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Появата на засилено окосмяване по китките може да се дължи на генетична заложба или хормонален дисбаланс. Като цяло, космите в тази част на тялото са продължение на окосмяването по ръцете. Въпреки това, характерно е окосмяването по китките да е по-малко от това по ръцете. Независимо дали окосмяването е малко или много, съвременните методи за депилация не предлагат достатъчно надеждно и дълготрайно отстраняване на досадните косъмчета.

Лазерната епилация е единствената услуга, по рода си, която гарантира дълготрайно премахване на окосмяването, безболезнен процес на работа и сведени до минимум странични ефекти като зачервяване, обриви, подуване на кожата, характерни за методите за депилация.

В лазер център „Армада” ще откриете висококачествена лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето, включително лазерна епилация китки. Центърът е оборудван с последен модел технологии, в лицето на Александритен лазер, който още след първата процедура отстранява космите по китките до 20%. За постигането на перфектни резултати са необходими между 4 и 6 процедури, които се определят в зависимост от Вашия тип кожа, цвят и дебелина на окосмяването. Голямо значение за съставянето на индивидуална програма е и хормоналният фон на клиента. Интервалът между стандартния брой посещения, при стабилен хормонален фон, е 30-45 дни. При хора с нарушен хормонален баланс, броят на процедурите и интервалът между тях се увеличават.

За постигане на желания ефект след лазерна епилация, има някои неща, които клиентите трябва да знаят и да спазват. Преди процедурите:

  1. Зоната, която желаете да епилирате не бива да е излагана на слънце и да има слънчев загар, или такъв от солариум.
  2. Можете да отстраните космите по китките с крем депилатор или бръснач, 2-3 дни преди лазерната епилация.
  3. В случай, че сте премахнали окосмяването си с епилатор или кола маска, трябва да изчакате 2-3 седмици преди да отидете на лазерна епилация, за да може корените на космите да се възобновят.
  4. Не подлагайте кожата на процедури като пилинг, които водят до белене, 15 дни преди сеанса.
  5. Минимум 2-3 седмици преди първата процедура по лазерна епилация, не бива да изрусявате окосмяването.

По време на програмата по лазерна епилация китки:

  1. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем върху епилираната зона и избягвайте излагането на слънце.

В случай, че придобиете слънчев загар, ще се наложи да прекратите посещенията си и да изчакате 2-3 седмици, докато цветът на кожата Ви се възстанови.

Характеристики на услугата лазерна епилация китки:

Време за една процедура: 10-15 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация китки цена


Категория: