лазерна-епилация-на-корем

Лазерна епилация Корем

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Окосмяването по корема е неприемливо както за жени, така и за мъже. Стандартните методи за епилация, на пазара не дават задоволителни резултати, а по-скоро влошават състоянието на тази зона от тялото, причинявайки появата на подкожни косми, обриви, зачервяване, възпаление на космените фоликули и т.н.

Най-доброто решение за деликатно и дълготрайно отстраняване на окосмяването по корема е чрез лазерна епилация. Тази иновация в сферата за обезкосмяване непрекъснато се усъвършенства с цел: най-добри резултати. Лазер център „Армада” предлага на своите клиенти висококачествена лазерна епилация на корема и всички останали зони от тялото и лицето. Александритният лазер, с който се извършва епилацията в центъра, дава доказано най-високи резултати след завършване на пълния брой процедури от програмата.

Изборът на процедура и брой сеанси е строго индивидуален. Специалистите в център „Армада” се съобразяват с типът кожа и окосмяване на всеки клиент. Голямо значение за програмата оказва и хормоналният фон на посетителя. Ако той е стабилен, най-често, се извършва програма от стандартен брой процедури от 4 до 6, като интервалът между тях е 30-45 дни. В случай, че клиентът има хормонален дисбаланс, посещенията се увеличават, а епилацията се синхронизира с лечението му.

Александритният лазер, в център „Армада”, е подходящ за всеки тип кожа. Най-добри резултати се постигат, ако спазвате следните няколко препоръки преди лазерна епилация корем:

  1. Преди лазерна епилацията на корем, цветът на кожата Ви трябва да е естествен, т.е без слънчев загар или солариум.

В случай, че придобиете тен, ще се наложи да изчакате минимум 3 седмици, докато естественият цвят на кожата Ви се възстанови.

  1. Не изрусявайте окосмяването, най-малко 3 седмици преди процедурата по лазерна епилация корем.
  2. Два или три дни преди първата процедура премахнете косъмчетата по корема с крем депилатор или бръснач.

Ако сте забравили, в центъра те ще бъдат отстранени с ножица.

  1. Не подлагайте зоната на процедури като пилинг, които водят до белене на епидермиса, 15 дни преди лазерното епилиране.

След процедурата по лазерна епилация корем:

  1. Не излагайте манипулираната зона на слънце.
  2. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
  3. Не се препоръчват процедури, водещи до белене на кожата.
  4. Ползвайте хладка вода.
  5. Спазвайте насрочените дати за посещение на центъра.

Характеристики на услугата лазерна епилация корем:

Време за една процедура: 20-40 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация корем цена


Категория: