лазерна-епилация-на-крака

Лазерна епилация крака

ноември 6, 2015 12:19 pm Published by

Окосмяването по краката често е свързано с хормонален дисбаланс, който снижава самочувствието и комфорта на всеки, който го притежава. Да не забравяме обаче, че то също може да бъде премахнато и за целта на пазара се предлагат различни начини, които гарантират качествено отстраняване на нежеланите косъмчета.

Депилацията, например, е сред най-предпочитаните методи за премахване на нежеланото окосмяване. Тя обаче може да бъде много болезнена, като при извършване на услугата кола маска, или твърде краткотрайна – като ефекта на бръсненето. Характерни за периода след нея са неприятните обриви, подкожно растящи косъмчета и възпаление на космените фоликули. Всеки един от изброените негативи създава допълнителен дискомфорт и вреди на здравето на кожата.

Лазерната епилация, от своя страна, няма да увреди кожата на краката Ви. Напротив, тя ще Ви осигури безболезнено и дълготрайно обезкосмяване.

Лазерна епилация крака можете да откриете във всеки лазер център в страната. Разликата е в използваният уред за лазерна епилация. В момента на пазара най-новата и безвредна за кожата технология е лазер Александрит, който се използва в нашият лазер център.

Всеки нов посетител в центъра преминава през изследване на индивидуалния му фототип кожа, вид окосмяване и хормонален фон. На база резултатите се изготвя индивидуална програма за посещения, с предварително насрочени дати.

Стандартно броят процедури по лазерна епилация крака в център „Армада” е от 4 до 6, като задължително преди да преминете към обработка на зоната трябва спазите следните няколко изисквания:

  1. В рамките на една седмица преди лазерната епилация не бива да излагате зоната на слънце или солариум.
  2. Ако сте премахнали окосмяването по краката си с епилатор или кола маска непосредствено преди извършване на лазерната епилация – трябва да изчакате поне 3 седмици, докато корените на космите се възстановят.
  3. Два или три дни преди посещението си в лазер център „Армада” премахнете косъмчетата по краката си с бръснач, депилиращ крем или ножица.

След края на първата процедура по лазерна епилация крака, специалистите в центъра ще Ви дадат полезни съвети как да се грижите за кожата в обработваната зона. Ето и някои препоръки какво не бива да правите след лазерната епилация:

  1. Не излагайте обработваната зона на слънце.
  2. Ползвайте слънцезащитен крем.
  3. Спазвайте стриктно насрочените дати за посещения.

Характеристики на услугата:

  • Време за една процедура: 70-100 мин.
  • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
  • Среден брой процедури: 4-6 броя
  • Наличие на дискомфорт: Слабо

Лазерна епилация крака цена


Категория: