лазерна-епилация-на-нос

Лазерна епилация Нос

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Появата на косми по носа е обвързана с евентуален хормонален дисбаланс или заболяване. При някои хора окосмяването по лицето обхваща дори областта около очите. Премахването на космите по носа с кола маска, епилатор, бръснач или някой друг от познатите ни методи за депилация не само е болезнено, а и крие своите рискове. Хората, които депилират косъмчетата по носа си, се оплакват от неприятни обриви, подкожни пъпки, навътре растящи косъмчета и краткотраен резултат. Отстраняването на нежеланото окосмяване в тази част на лицето е до голяма степен породено от естетически нужди, но е възможно, ако не се премахне, да доведе до сериозни дерматологични проблеми.

Най-добрият начин за качествено и безболезнено епилиране на космите по носа е чрез лазерна епилация. Лазер център „Армада” предлага висококачествена лазерна епилация на всички зони от тялото и лицето, включително лазерна епилация нос. Благодарение на модерната технология, която използва центъра, ще получите бързо, дълготрайно и качествено отстраняване на нежеланото окосмяване.

Специалистите в център „Армада” ще изберат най-подходящата програма от процедури, която да е съвместима с Вашия фототип кожа, цвят и дебелина на окосмяването. Едно от условията за избор на добра програма е хормоналния Ви фон. Ако той е стабилен, стандартните процедури, за зони от лицето, варират от 6 до 12. В случай, че страдате от хормонален дисбаланс броят на посещенията нараства. Интервалът между сеансите по лазерна епилация най-често е 30-45 дни.

Преди да пристъпите към услугата, обаче, трябва да знаете няколко основни стъпки за лазерна епилация нос:

  1. Преди лазерната епилация не трябва да излагате желаната за епилиране зона на слънце или да посещавате солариум. В противен случай, трябва да изчакате, докато кожата Ви възвърне естествения си цвят.
  1. 2-3 седмици преди първия сеанс не бива да изрусявате или боядисвате косъмчетата.
  2. 15 дни преди процедурата не трябва да третирате кожата с продукти и процедури, водещи до белене, например – пилинг.
  3. При лазерна епилация на зона от лицето, не бива да носите грим.
  4. Ако досега сте премахвали окосмяването с кола маска или епилатор, изчакайте около 3 седмици преди да отидете на лазерна епилация, за да могат корените на космите да се възстановят.

 

След лазерна епилация нос:

  1. Не излагайте третираната зона на слънце. Ако това е неизбежно, използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
  2. Използвайте хладка, не топла вода при почистване на лицето.
  3. Спазвайте точно насрочените Ви дати за епилация.

Характеристики на услугата лазерна епилация нос:

Време за една процедура: 5-10 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 6-12 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация нос цена


Категория: