форум Лазерна епилация Пловдив

Лазерна Епилация Пловдив Форум

януари 6, 2015 5:11 pm Published by

Една от важните теми за лазерна епилация е възможната реакция на кожата след лазерна епилация, а мненията по въпроса са изказани в «Лазерна Епилация Пловдив форум» .

След лазерна епилация косъмчетата се увиват спираловидно в космения фоликул. Приличат на малки черни точки, втъкнати в кожата, това е нормална реакция. Препоръчва се да си купите кремове за успокояване на кожата след процедурата, например дерматологични продукти с алое вера. Ние ще Ви препоръчаме най-добрите кремове за Вашия тип кожа.

След извършена лазерна епилация през лятото трябва да пазите зоната от слънце, като използвате кремове с висока защита от слънцето.

2-3 часа след процедурата можете да вземете душ с хладка вода. Не трябва да подлагате кожата на пилинг или други изтощаващи кожата процедури.

Нормално е появата на зачервяване, което може да продължи до няколко дни според типа кожа и третираната област, но тази реакция е временна.

Космите на третираното място падат 10-14 дена след процедурата.

Като паднат, те не израстват повторно около 2-3 седмици по тялото и 2 седмици по лицето.

След дълъг период на спокойствие, започват да растат много бързо. Точно в този период трябва да се направи следващата процедура лазерна епилация.

 

В тази фаза, лазерът е най-ефективен за третиране.


Категория: