лазерна-епилация-на-подмишници

Лазерна епилация Подмишници

ноември 4, 2015 3:54 pm Published by

Зоната подмишници е особено деликатна и често след обезкосмяване кожата остава раздразнена. Неведнъж представители и на двата пола са страдали от неприятни, растящи наобратно, косъмчета, подкожни пъпки и протриване на кожата, след процедури по кола маска, използването на епилатор или бръснач. Модерните технологии обаче сложиха край на проблемите по обезкосмяване на нежната кожа в тази зона на тялото. Със създаването на лазерната епилация, хиляди жени и мъже изпитаха щастието от дълготрайно и безболезнено обезкосмяване, без странични ефекти.

Лазер център „Армада” предлага на своите посетители лазерна епилация подмишници, както и професионално обезкосмяване на всички зони от тялото и лицето. Прецизната работа на лазер Александрит, в центъра, не позволява да се наруши структурата на епидермиса или да се предизвика появата на обриви. За перфектен резултат за зони от тялото, стандартният брой процедури е от 4 до 6, а интервалът между тях – 30-45 дни. За да е възможно най-съвместима програмата от посещения с Вашите характеристики, тя е съобразена с Вашия фототип кожа, цвят, дебелина на окосмяването и хормонален фон. Ако имате хормонален дисбаланс, броят на посещенията се увеличава.

Лазерната епилация с Александритен лазер постави началото на нова ера в обезкосмяването, но преди да се възползвате от тази иновативна технология –е добре да сте запознати със следните препоръки:

 1. Зоната, която ще епилирате, не бива да има слънчев загар или такъв от солариум.
 2. Ако непосредствено преди да се подложите на лазерно епилиране, сте използвали епилатор или кола маска за обезкосмяване, трябва да изчакате 3 седмици, за да се възстановят корените на космите.
 3. Два или три дни преди епилацията премахнете окосмяването с крем депилатор или бръснач.
 4. Не правете процедури, които водят до белене на кожата – 15 дни преди сеанса.

 

По време на програмата за лазерна епилация подмишници:

 1. Не излагайте епилираната зона на слънце.
 2. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем.

В случай, че придобиете слънчев загар, временно ще се наложи да прекратите програмата по лазерна епилация, докато възвърнете естествения си цвят на кожата.

 1. Използвайте хладка, не топла вода.

Характеристики на услугата лазерна епилация подмишници:

 • Време за една процедура: 10-15 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 4-6 броя
 • Наличие на дискомфорт: Средно

Лазерна епилация подмишници цена


Категория: