лазерна-епилация-на-рамене

Лазерна епилация Рамене

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Окосмяването по раменете е присъщо за някои мъже и най-често се слива с това по гърба. Неестетичният външен вид е придружен от неприятно усещане и дискомфорт. Създалата се мода за епилация при мъжете, тласна много представители на силния пол, страдащи от окосмяване по раменете, да опитат традиционните методи за депилация. Повърхностното и краткотрайно премахване на окосмяването в тази зона обаче, доведе до редица кожни проблеми и възпаления. В момента стотици мъже се борят с растящите подкожно косъмчета, обриви и т.н. Единственото решение, за дълготрайно и качествено отстраняване на космите по раменете дава лазерната епилация. Тази сравнително нова услуга на пазара, позволява бързо и безболезнено обезкосмяване, като уврежда косъма от неговия корен и предотвратява повторната му поява, без да вреди на кожата.

Лазер център „Армада” извършва лазерна епилация рамене с последната иновация в лазерните технологии – Александритен лазер. Благодарение на своята дължина на вълната – той не уврежда епидермиса и работи еднакво добре с всеки тип кожа и окосмяване. Програмата по лазерна епилация рамене включва от 4 до 6 посещения, съобразени с Вашия фототип кожа, вид окосмяване и хормонален фон. При стабилен хормонален фон интервалът между процедурите е 30-45 дни, а при хормонален дисбаланс се увеличават посещенията и се променя времетраенето между сеансите.

Преди да се подложите на лазерна епилация на раменете или на която и да е друга част от лицето или тялото, трябва да спазите следните препоръки:

  1. Кожата, в избраната за епилиране зона, трябва е да е с максимално близък тен до естествения й цвят, т.е без слънчев загар и солариум.
  2. 2-3 дни преди сеанса, премахнете космите с бръснач или ножица.
  3. Ако дълго време сте ходили на кола маска, или сте депилирали зоната с епилатор – изчакайте около 3 седмици преди да отидете на процедура по лазерна епилация, за да могат корените на космите да се възстановят.
  4. 15 дни преди сеанса, както и по време на програмата, не се препоръчват процедури като пилинг или други, които водят до белене на кожата.
  5. Най-малко 2-3 седмици преди епилацията, не бива да изрусявате или да боядисвате окосмяването.

По време на програмата на лазерна епилация рамене:

  1. Не излагайте епилираната зона на слънце. В случай, че това не може да се избегне, използвайте висок фактор слънцезащитен крем.

Ако придобиете слънчев загар, програмата временно ще бъде прекратена, докато естествения цвят на кожата Ви се възстанови.

Характеристики на услугата лазерна епилация рамене:

Време за една процедура: 15-20 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация рамене цена

 


Категория: