лазерна-епилация-на-ръце

Лазерна епилация Ръце

ноември 4, 2015 1:53 pm Published by

Обезкосмяването на ръцете се наложи като тенденция за красота, както при жените, така и при мъжете. За целта, на пазара се предлагат редица услуги, които гарантират перфектно депилиране и дълготраен резултат. Повърхностното отстраняване на космите по ръцете обаче не може да бъде дълготрайно. За съжаление, единственото нещо, което се задържа повече след употребата на епилатор, кола маска или бръснач е раздразнението по кожата. Понякога, вследствие на алергична реакция към използваните материали по време на кола маска, по епидермиса могат да се появят неприятни обриви, зачервявания и дори подуване. Същото е и след използването на бръснач или епилатор. Кожата не е алергична, но е прекалено чувствителна, което, от своя страна, води до подобни неприятни раздразнения. Единственият начин за качествено, дълготрайно и безопасно за епидермиса, обезкосмяване е с помощта на лазерна епилация ръце.

Лазер център „Армада” предлага услугата лазерна епилация, извършена от най-добрите специалисти в град Пловдив, с най-добрата технология на пазара – лазер Александрит. Лъчът на Александритния лазер се привлича единствено от меланина в косъма, за да достигне до неговия корен и трайно да го увреди. Завидният му набор от настройки пък, позволява да се настройва според всякакъв тип кожа и окосмяване. Разбира се, специалистите в център „Армада” не разчитат само на адаптивния характер на лазера. За да получите най-добрата лазерна епилация в областта, те изготвят индивидуална програма от процедури, съобразена с Вашия фототип кожа, вид окосмяване и хормонален фон.

При стабилен хормонален фон, стандартният брой посещения, за зони от тялото, както в случа за ръцете – е от 4 до 6. Характерният интервал от време между процедурите е 30-45 дни, като посещенията и периода между тях е строго индивидуален. В случай, че страдате от хормонален дисбаланс ще са Ви необходими повече сеанси.

Най-важното изискване, преди да се подложите на лазерна епилация е, зоната, която желаете да обезкосмите, да няма слънчев загар или такъв от солариум!

Останалите изброени изисквания са препоръчителни, за да се радвате на перфектни резултати от лазерна епилация ръце:

  1. Ако сте отстранявали окосмяването си по ръцете с епилатор или кола маска, изчакайте 2-3 седмици преди да отидете на лазерна епилация, за да могат корените на космите да се възстановят.
  2. 2-3 дни преди сеанса можете да отстраните космите с крем депилатор или бръснач.
  3. Избягвайте да изрусявате или боядисвате окосмяването, най-малко 2-3 седмици преди първата процедура на лазерна епилация ръце.

По време на програмата на лазерна епилация ръце:

  1. Не излагайте третираната зона на слънце и ако това е неизбежно, задължително използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
  2. Мийте ръцете си с хладка, а не с много топла вода.
  3. Спазвайте стриктно датите за епилация.

Характеристики на услугата по лазерна епилация ръце:

Време за една процедура: 60-90 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация ръце цена


Категория: