епилация-на-лице

Лазерна епилация Цяло лице

ноември 6, 2015 12:48 pm Published by

Какво трябва да знаете за периода преди и след лазерна епилация цяло лице:

Зоната ЦЯЛО ЛИЦЕ ВКЛЮЧВА- ГОРНА УСТНА, БРАДИЧКА, БАКЕМБАРДИ И СКУЛИ !

При обезкосмяване на зони от лицето, тъй като кожата е много нежна, не е препоръчително да се използват агресивни методи за депилация. Тези, които се предлагат на пазара обаче, са именно такива. Например, след кола маска или използването на депилиращи кремове и лентички кожата остава зачервена и раздразнена за дълъг период от време. Периода след обезкосмяването обикновено се характеризира с появата на малки пъпчици в зоната или подкожно растящи косми, което не отговаря на представата за перфектно гладка кожа.

Тъмният мъх над горната устна, както и областта брадичка са зоните от лицето, които жените най-често подлагат на обезкосмяване. Лазер център „Армада” предлага услуга наречена лазерна епилация цяло лице, чрез която се отстранява нежелания мъх и косъмчета от лицето.

Процедурите по лазерна епилация цяло лице в центъра се извършват от квалифициран специалист. Необходимият брой сеанси за зона е индивидуален за всеки посетител, като стандартно броят им е от 6 до 12. Технологията, която използва център „Армада” е Александритен лазер. Той притежава специфична дължина на вълната от 755 Nm., която достига без проблем до космените фоликули и безболезнено ги уврежда. Александритният лазер се характеризира още с широко работно поле и интензивно отделяне на импулси, които правят интервенцията възможна в рамките на няколко минути. След извършване на лазерна епилация цяло лице кожата остава спокойна, без зачервяване и неприятни последици.

Ето какво трябва да знаете преди да преминете към извършване на лазерна епилация цяло лице:

 1. По време на лазерната епилация, тенът на лицето Ви трябва да е максимално близък до естествения цвят на кожата, т.е не бива да имате слънчев загар или такъв от солариум.
 2. В рамките на 2-3 седмици преди процедурата не трябва да отстранявате окосмяването в желаните за епилация зони с кола маска или пинсета.
 3. Три дни преди сеанса, можете да премахнете косъмчетата с депилиращ крем или ножица.
 4. Окосмяването не бива да е изрусявано или боядисвано.
 5. Не се препоръчват процедури, които водят до белене на кожата, 15 дни преди лазерната епилация.
 6. По време на процедурата не бива да носите грим.

След извършване на лазерна епилация цяло лице:

 1. Възможно е да се появи леко зачервяване в обработваните зони, което показва ефективността от работата на лазера и отминава за около 1 час.
 2. Не излагайте третираните зони на слънце или солариум. Ако това не може да се избегне – използвайте висок фактор слънцезащитен крем (SPF 50).
 3. В случай, че между сеансите придобиете слънчев загар – процедурите временно се прекратяват, докато тенът на лицето Ви се възстанови максимално близо до естествения цвят на кожата.
 4. Препоръчително е след лазерна епилация цяло лице да използвате хладка вода. Обработваните зони не бива да се подлагат на почистващи процедури като пилинг и др.

Характеристика на услугата:

 • Време за една процедура: 15-25 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 6-12 броя
 • Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация цяло лице цена


Категория: