Лазер Център Пловдив

Лазер Център Пловдив

януари 6, 2015 5:25 pm Published by

Ние вярваме, че нашите професионални процедури за лазерна епилация са по-ефективен начин за намаляване на нежеланото окосмяване, по-бърз и по-безопасен, отколкото депилиращи кремове, електролиза или маломощни лазерни епилатори използвани в домашни условия. Лицензирани професионалисти и притежаването на най-модерно оборудване са само част от причините да бъдем по-добри и ефективни в борбата с нежеланото окосмяване.

 

Какъв вид лазер използваме?

Лазер Център Пловдив АРМАДА използва лазер Александрит, който се счита за златен стандарт в лазерната епилация – ефективен и безопасен.

 

Кой извършва процедурите за лазерна епилация?

Всички процедури лазерна епилация се изпълняват от отлично обучени медицински специалисти. Извършващите лазерна епилация в лазер център Пловдив АРМАДА са широко обучени и сертифицирани да работят с този вид лазер Александрит. Освен това, лицензиран лекар служи като медицински директор и отговаря за компетентноста на медицинския персонал.

 

Какви видове кожа и косми може да се третират с лазерна епилация?

Лазерна епилация може да се упражнява върху почти всеки цвят на кожата и вид на косъма, цвят на косъма един от най-важните фактори. Светлината, излъчвана от лазера е привлечена от меланина, или така нареченият тъмен пигмент намиращ се в космения фоликул. Това означава, че тъмнтъмен косъм се третира най-ефективно. Процедурите, извършвани върху червена, руса, и сив косъм обикновено не са толкова ефективни.


Категория: