Анти-никотиновата терапия

януари 6, 2019 5:11 pm Published by

Как работи?

Aнти-никотиновата терапия, отменя никотиновата зависимост на тялото ви. Енергийният модел на никотина се инвертира от апарата и се предава на тялото Ви чрез електроди, произвеждащи отмяна на енергийна фаза. Това означава, че електромагнитният заряд на никотиновата токсичност се елиминира. Никотинът има електромагнитен заряд или „сигнал“, който стимулира области в мозъка, давайки Ви желание да пушите. След като никотиновият енергиен сигнал е отменен с обърната форма на вълната, тялото ви става „отговорно“, с други думи става по-лесно тялото да елиминира напълно никотина в рамките на 24 часа. Сякаш никотиновият сигнал вече не е в тялото Ви и без никотинов стимул в тялото Ви, Вие вече нямате желание да пушите.

  • Най-успешният начин за спиране на тютюнопушенето без лекарства.
  • Елиминира никотиновите токсини.
  • Таксата включва средство за отпечатване с честота на апаратурата за засилване на ефектите след процедурата.
  • Таксата включва втора сесия, ако е необходимо в случай на рецидив.

*Никотинът е силно пристрастяващо вещество. Пристрастяването му се равнява с това на хероина. Не е чудно, че хората не са способни да спрат без помощ.

 

Какво да направите преди Вашата процедура?

Вашата терапия ще бъде по-успешна, ако спазвате следните препоръки:

  • В деня на терапевтичната сесия продължете да избягвате кофеин, чай от мента, алкохол, противовъзпалителни лекарства, включително аспирин (освен ако не е указано друго от Вашия лекар).

Какво да правите след процедурата?

След процедурата всъщност няма да се почувствате по различен начин. Просто няма да се замислите за цигарите. Препоръчваме Ви да пиете допълнително вода през следващите няколко дни, за да помогнете на тялото Ви да се освободи бързо и ефективно от никотиновите токсини. Също така трябва да избягвате силно излагане на пасивен дим през първите няколко седмици, тъй като тялото ви прави необходимите промени, които ще помогнат да избегнете рецидив. Ще ви бъде дадено магнетично отпечатана монета, за да задържате новите честоти въведени в тялото Ви по време на сесията, трябва да продължите да ги използате според указанието на терапевта.

Често задавани въпроси

Въпрос: Може ли всеки, който е пушач, да направи терапията?

О: Да, няма значение колко или за колко време сте пушили. Не е подходящо, ако сте бременна, кърмите или имате пейсмейкър.

Въпрос: Има ли странични ефекти?

О: Поради процеса на детоксикация може да почувствате умора в продължение на няколко дни след лечението, те могат да бъдат предотвратени или сведени до минимум, като пиете достатъчно вода.

В: Колко процедури ще са ми нужни?

О: Обикновено 1 или 2 процедури. Ако желанието Ви да пушите е отминало след първата процедура, тогава не се нуждаете от втора, но това варира при всеки човек и някой хора могат да се нуждаят от втора или трета процедура.

Искате ли просто да изключите желанието да пушите?

Подобно на повечето пушачи, вероятно Ви се иска да не сте започвали, много преди никотиновото чудовище да Ви улови в капана си. Пълното биорезонансно лечение  за пушене в практиката на холистичната терапия, всъщност може да транспортира системата Ви до времето, когато сте били непушачи.

Лечението се състои в един сеанс, използващ машина за биорезонанс за ефективно противодействие на никотиновия копнеж, чрез изключване на спусковите механизми в мозъка Ви. Използвайки тази технология, всъщност е възможно да премахнете нуждата си да захранвате никотиновия си навик. Сигналът за копнеж е „изключен“: напълно елиминиран от Вашата система.


Категория: