lazerna epilaciq plovdiv

Висококачествена Лазерна Епилация в Пловдив

април 6, 2015 8:00 am Published by

Желаете да премахнете нежеланото си окосмяване бързо и безболезнено?

Лазер център „Армада” ще прибави към изискванията Ви и дълготрайно, защото лазерната епилация, която предлага отстранява косъмчетата буквално за минути, без болка и оставя кожата Ви гладка за години напред.

Можете да откриете лазер център „Армада” в сърцето на град Пловдив на улица „Патриарх Евтимий” 17. В красивата сграда на ъгъла в стил XX век, която свързва улиците „Патриарх Евтимий” и „Отец Паисий” Ви очаква екип от професионалисти, лекари и медицински персонал.

lazer_1

Те притежават богат опит в работата с клиенти и подхождат индивидуално към всеки посетител. Освен професионално отношение ще получите и много полезни съвети как да се грижите за кожата си. Можете да се обръщате към медицинските лица в центъра за всичко, което Ви интересува свързано с лазерната епилация и извършването на процедурите.

Стандартният брой посещения в център „Армада” за зони на тялото е от 4 до 6, а за зони на лицето – от 6 до 12. Те се извършват с Александритен лазер – последното нововъведение в сферата, резултат от развитието на лазерните технологии.

dsc04383Благодарение на него обезкосмяването стана много по-лесно и бързо, в сравнение с остарелите методи за депилация, които са се използвали преди години. В миналото, в опити да постигнат съвършено гладка кожа, жените са нанасяли върху кожата си различни природни съставки като смола, мед и дори смес от арсеник или гасена вар. Днес не е нужно да прибягвате до толкова остарели начини за обезкосмяване. Още след първата процедура с Александритен лазер в център „Армада”  до 20% от нежеланото Ви окосмяване бива перманентно премахнато. Това е така, благодарение на специфичната дължина на вълната на лазера (755 Nm.) и широкото му работно поле. Специалистите в лазер център „Армада” разкриват начина на действие на тази модерна апаратура: „Излъченият лазерен лъч се привлича от меланина в косъма и прониква през кожата, за да достигне до космения фоликул. Веднъж достигнал до него, лъчът се преобразува в топлинна енергия с постоянна температура, която изгаря корена на косъма и клетките, отговарящи за развитието му.“
dsc04379Разбира се, при всеки посетител окосмяването се повлиява различно и е възможно при някои клиенти броят процедури да нарастне. Обикновено хората, страдащи от хормонален дисбаланс или генетично заложено прекомерно окосмяване се нуждаят от няколко допълнителни манипулации. Често нежеланото окосмяване се появява по нестандартни зони и след бременност или стрес, когато нивата на хормоните рязко се повишават. Това изведе лазерната епилация на преден план и я превърна в средство номер едно в борбата с проблемното нежелано окосмяване. Именно за това е погрешно разбирането, че хората прибягват до лазерна епилация единствено от суета. Лазер център „Армада” ежедневно посреща клиенти със сериозни проблеми, за които лазерното епилиране е спасение и в това няма нищо срамно. Центърът посещават, както жени, така и мъже, за да намерят решение на проблемите си, свързани с прекомерното окосмяване. Факт е, че само след няколко процедури те получават желаните резултати.

dsc04377В центъра ще откриете различни услуги, някои от които са изцяло за жени, а други предназначени само за мъже. Представителите на силния пол най-често се възползват от лазерна епилация гърди, корем или ръце, като голяма част от тях премахват окосмяването и по скулите си.

Препоръчително е най-малко седем дни преди всяка процедура да не излагате кожата си на слънце или солариум. Според експертното мнение на медицинските лица в центъра, загарът на кожата пречи на нормалното протичане на манипулацията. Най-подходящото време за извършване на програма по лазерна епилация е периода есен-зима, тъй като до началото на горещия летен сезон – цикълът от процедури ще е завършил. Обикновено интервалът между всяка манипулация е 30-45 дни.

dsc04389Лазер център „Армада” предлага на клиентите си освен качество и защита кожата. За да поддържа техниката си в изряден вид, всеки професионален център за лазерна епилация трябва да сменя периодично накрайниците на уреда, с който работи.

По отношение на качество, защита и дълготрайни резултати – лазер център „Армада” е доказал своята безкомпромисност, за която е получил и сертификат за качество ISO.

Ако държите да получите най-доброто от лазерната епилация– лазер център „Армада” Ви очаква!

 

 

Притежаваме Международен Сертификат за Качество ISO 9001:2008, доказателство за нашият висок професионализъм и цялостното ни фокусиране върху качеството на предлаганите от нас услуги.

Лазер Център Армада със Golden European Award For Quality and Business Prestige в категорията на Медицина и Естетика от World Business Assembly.


Категория: