лазернае-епилация-аероли

Лазерна епилация Ареоли

ноември 4, 2015 10:33 am Published by

Окосмяването в областта на ареолите е напълно нормално и се среща почти при всяка жена. Обикновено косъмчетата са малки, едва забележими и лесно могат да се премахнат с пинсета или да се изрусят. Ако окосмяването в тази зона е прекомерно, то това непременно е сигнал за хормонален проблем. Въпреки възможните начини за депилация, най-добре е космите около ареолите да се отстранят за постоянно. Единственият надежден начин за дълготрайно обезкосмяване, който не причинява раздразнение на кожата, е лазерната епилация.

Лазер център „Армада” извършва висококачествена лазерна епилация на Ареоли с последен модел Александритен лазер. Дължината на вълната на лазера е 755 Nm, която спомага за достигане на лазерния лъч до космения фоликул. Епидермисът остава защитен, благодарение на метода на работа на тази съвременна технология. Лазерът се привлича от меланина в косъма, а топлинната енергия се синтезира в космения фоликул, за да го увреди и да предотврати повторната поява на окосмяването.

Отлични резултати се постигат след няколко процедури. Най-често, програмата е от 4 до 6 процедури, които се съобразяват с индивидуалните Ви показатели. Специалистите в център „Армада” взимат предвид Вашия фототип кожа, цвят и дебелина на окосмяването, както и хормоналния Ви фон. При стабилен хормонален фон, процедурите са стандартен брой, а интервалът между тях, за зони от тялото, е 30-45 дни. Ако имате хормонален дисбаланс посещенията се увеличават и епилацията е съобразена с Вашето лечение.

Преди да се подложите на процедура лазерна епилация е важно да знаете следните няколко неща:

  1. Кожата Ви трябва да е с цвят максимално близък до естествения. Не бива да е подлагана на солариум или да има слънчев загар.
  2. При обезкосмяване на зоната с епилатор или кола маска, трябва да изчакате минимум 3 седмици, докато корените на космите се възстановят.
  3. 2-3 дни преди лазерната епилация можете да отстраните косъмчетата с крем депилатор или бръснач, като внимавате да не нараните кожата.
  4. Не бива да изрусявате космите, най-малко 3 седмици преди сеанса.

След процедурата по лазерна епилация, кожата е чувствителна и не бива:

  1. Да излагате манипулираната зона на слънце. В случай, че това е неизбежно – използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
  2. Когато си вземате душ, използвайте хладка вода.
  3. Спазвайте насрочените дати за посещение.

Характеристика на услугата лазерна епилация ареоли:

Време за една процедура: 5 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация ареоли цена


Категория: