лазерна-епилация-на-врат

Лазерна епилация Врат

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Окосмяването по врата е присъщо за силния пол. Най-често след подстрижка, косъмчетата в тази зона порастват сравнително бързо и създават естетически проблем. Окосмяването по врата може да е причина и за сериозен дискомфорт при някои мъже, тъй като депилирането му възпалява космените фоликули и води до появата на подкожно растящи косми. Епилацията при мъжете отдавна не е табу, затова и все повече представители на силния пол търсят ефективен начин за справяне с нежеланото окосмяване по врата.

Лазерната епилация е чудесен избор, който гарантира отлични резултати само след няколко процедури. Този съвременен метод превъзхожда всички средства за депилация, тъй като предлага безболезнено и дълготрайно отстраняване на косъма, нарушавайки неговата структура и корен. Александритният лазер в център „Армада” се характеризира с идеална дължина на вълната. Привлечен от меланина в косъма, той успява да достигне до космения фоликул, без да увреди кожата. Благодарение на плътността на енергията, която синтезира, лазерният лъч нанася трайна вреда на корена и предотвратява повторната поява на окосмяването.

Всяка процедура, на която се подложите в лазер център „Армада”, е специално съобразена с Вашия фототип кожа, цвят и дебелина на окосмяването. Задължително програмата по лазерна епилация врат, е синхронизирана и с Вашия хормонален фон. Ако той е стабилен, т.е нямате хормонални проблеми – процедурите за тяло варират от 6 до 8, като интервалът между всяко посещение е 30-45 дни. В случай, че страдате от хормонален дисбаланс – броят на посещенията се увеличава.

Преди да преминете към първият сеанс по лазерна епилация врат, е необходимо да знаете няколко неща:

  1. 2 дни преди сеанса го отстранете с бръснач, депилатор или ножица.
  2. Зоната, която желаете да епилирате не трябва да бъде излагана на слънце или солариум. Тенът на кожата Ви, трябва да е максимално близък до естествения й цвят.
  3. Ако до момента, сте отстранявали окосмяването с кола маска или епилатор, трябва да изчакате 2-3 седмици, докато корените на космите се възстановят.
  4. Окосмяването, в желаната за епилиране зона не трябва да бъде изрусявано или боядисвано.

 

След лазерната епилация на врат и по време на програмата:

  1. Не излагайте епилираната зона на слънце. В случай, че не може да избегнете слънчевите лъчи – използвайте висок фактор слънцезащитен крем.

Ако придобиете тен, по време на програмата, тя временно ще бъде прекъсната и ще се наложи да изчакате 2-3 седмици, докато цветът на кожата Ви се възстанови.

 

Характеристики на услугата лазерна епилация врат:

Време за една процедура: 10-15 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация врат цена


Категория: