лазерна-епилация-на-корем-лента

Лазерна епилация Корем лента

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Характерната, за женското тяло, лентичка от мъх по корема може да се превърне в сериозен проблем, след като веднъж е била отстранена. Най-често дамите прибягват до услугата кола маска или употребата на крем депилатор, които осигуряват временно обезкосмяване, а след няколко дена космите отново израстват. Косъмчетата в тази част на тялото, понякога се появяват като подкожно растящи. Не е изключена и алергична реакция, вследствие, на което се получават неприятни обриви и зачервявания.

Най-доброто и дълготрайно отстраняване на лентата на корема е чрез лазерна епилация. Лазерното епилиране е най-новият и модерен начин за безболезнена епилация и отстраняване косъма от неговия корен. Лазер център „Армада” предоставя услугата лазерна епилация корем лента, от която все повече дами се възползват. Обработката на зоната се извършва с Александритен лазер. Неговият лъч достига до космения фоликул, където синтезира топлинна енергия и трайно уврежда космената структура. До десет дни след първата процедура, 20% от окосмяването опада. За перфектен резултат са необходими от 4 до 6 процедури, като посещенията са по предварително изготвена програма. Графикът за процедури е изцяло индивидуален и е съобразен с типът кожа, вида окосмяване и хормоналния фон на клиента.

При нормален хормонален фон, броят сеанси е стандартен, а интервалът между тях е 30-45 дни. В случай на хормонален дисбаланс – броят процедури се увеличава.

Преди да се подложите на лазерна епилация е необходимо да знаете и да спазите следните няколко препоръки:

  1. Зоната, която ще епилирате не бива да има слънчев загар или такъв от солариум.
  2. В случай, че сте използвали епилатор или кола маска, трябва да изчакате най-малко три седмици, преди да отидете на лазерна епилация, за да се възстановят корените на космите.
  3. Най-малко 2-3 седмици преди първата процедура не бива да изрусявате окосмяването.
  4. Оставате окосмяването в областта на лентата на корема, за период от 20 дни преди процедурата, без да го премахвате.
  5. 2-3 дни преди първия сеанс– отстранете косъмчетата с бръснач или крем депилатор, като внимавате да не нараните кожата.

След процедурата по лазерна епилация корем лента:

  1. Не излагайте обработената зона на слънце няколко дена след процедура.
  2. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем.

Ако придобиете тен, вследствие на продължително излагане на слънце или спрей за тен – програмата се прекъсва, докато тенът на кожата Ви се възстанови и стане максимално близък до естествения й цвят.

  1. Спазвайте стриктно датите за лазерна епилация корем лента.

Характеристика на услугата лазерна епилация корем лента:

Време за една процедура: 7-10 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация корем лента цена


Категория: