лазерна-епилация-на-между-вежди

Лазерна епилация Между вежди

ноември 4, 2015 2:54 pm Published by

Окосмяването между веждите е по-характерно при мъжете, но се среща и при дамите. То невинаги е повлияно от хормонални проблеми, но често създава излишен дискомфорт и понижава самочувствието. Отстраняването на нежеланото окосмяване между веждите с пинсета или кола маска, пък е предпоставка за възникването на благоприятни условия за развитието на подкожни пъпки, косъмчета и възпаления на космените фоликули. Единственият начин да избегнете неприятните последици и да отстраните трайно косъмчетата между веждите е като се подложите на лазерна епилация.

Лазерното епилиране е най-новият и модерен начин за справяне с нежеланото окосмяване навсякъде по тялото и лицето. Лазер център „Армада” предлага на посетителите си услугата лазерна епилация между вежди. Програмата, която се изготвя и според която се извършват процедурите, е напълно индивидуална за всеки клиент. Специалистите в центъра изследват към кой фототип спада кожата на клиента, както и вида окосмяване в желаната за епилиране зона. От голямо значение за процедурите е и хормоналния фон.

При нормален хормонален фон стандартният брой процедури е от 6 до 8, но тъй като кожата на лицето се поддава по-трудно на обработка – посещенията могат да достигнат и до 12. Интервалът между тях е 30-45 дни. В случай, че страдате от хормонален дисбаланс, или сте в пубертета – ще са нужни повече процедури, в зависимост от това как се повлиява кожата Ви.

Лазерната епилация не причинява болка, не оставя белези и премахва нежеланото окосмяване до 20% още след първият сеанс. Лъчът на Александритния лазер, в център „Армада”, се привлича от меланина в косъма и достига до неговия корен, за да го унищожи и да предотврати повторната му поява.

За да постигнете най-добри резултати за лазерна епилация между вежди, е препоръчително да:

 1. Не излагате желаната за епилация зона на слънце или солариум, преди процедурата.
 2. В рамките на 2-3 седмици преди сеанса, не изрусявайте косъмчетата.
 3. Ако сте използвали кола маска или пинсета, изчакайте 3 седмици преди да се подложите на лазерна епилация, за да се възстановят корените на окосмяването.
 4. 2-3 дни преди лазерната епилация ги скъсете с ножица.
 5. Преди епилацията не се препоръчват процедури, които водят до белене на кожата.

След лазерната епилация на между вежди и по време на програмата:

 1. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем и не излагайте на слънце епилираната зона. В противен случай, програмата ще трябва временно да се прекрати, докато възвърнете естествения цвят на кожата си.
 2. По време на лазерната епилация не бива да носите грим.
 3. Ползвайте хладка, не топла вода.
 4. Спазвайте насрочените дати за епилация.

Характеристика на услугата лазерна епилация между вежди:

 • Време за една процедура: 5 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 6-12 броя
 • Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация между вежди цена


Категория: