лазерна-епилация-на-пръсти

Лазерна епилация Пръсти

ноември 4, 2015 11:53 am Published by

Биологично заложено у всеки човек е да има мъх по цялото тяло, включително и по пръстите на ръцете и краката. С годините, или вследствие на хормонална промяна, този мъх прераства в неприятно окосмяване, на което се гледа с лошо око, особено при жените. Много често, хората, които страдат от окосмяване по пръстите, го отстраняват с епилатор или кола маска. Недостатъкът на този вид депилация е краткотрайното действие и възможността от усложнения, като възпаление на кожата, появата на подкожно растящи косъмчета и др. Премахване на окосмяване по пръстите е породено, но от естетическа гледна точка не е изключено то да се окаже причина за ниско самочувствие и липса на социални контакти.

Лазер център „Армада” предлага висококачествена лазерна епилация на всички зони от лицето и тялото, извършена с най-модерната лазерна технология – лазер Александрит. В центъра ще откриете услугата лазерна епилация пръсти, която се извършва от най-добрите специалисти в град Пловдив. За да се сдобиете с гарантирания дълготраен резултат след епилацията, ще са необходими няколко посещения. Най-често интервалът между всяка процедура е 30-45 дни, за зони от тялото, но при всеки клиент, определянето на програмата е индивидуално. Графикът, който трябва да спазвате е съобразен с Вашия тип кожа, цвят и дебелина на окосмяването, както и с хормоналния Ви фон. При нормален хормонален фон, процедурите са от 4 до 6, в зависимост това как се повлиява епилираната зона. При хормонален дисбаланс – посещенията се увеличават, а програмата е съобразена и с приема на лекарства за нормализиране нивото хормони. До 10-15 дни след процедурата – нежеланото окосмяване опада и с всяко следващо посещение резултатът става все по-видим.

Не бива да забравяте, че лазерната епилация е взаимен процес между персонал и клиент. За да се радвате на отличен резултат, преди първата процедура на пръсти, трябва да се съобразите със няколко неща:

  1. 2-3 дена преди насрочената дата за процедура, отстранете космите с бръснач,крем депилатор или ножица. Внимавайте да не нараните кожата.
  2. По време на процедурата, не трябва да имате слънчев загар или такъв от солариум.
  3. Ако непосредствено преди лазерната епилация, сте премахнали косъмчетата с кола маска или епилатор– изчакайте 2-3 седмици, за да израснат отново корените на космите.
  4. 2-3 седмици преди епилацията не бива да изрусявате космите по пръстите.

По време на програмата пазете кожата при излагане на слънце. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем!

Характеристики на услугата лазерна епилация пръсти:

Време за една процедура: 5-10 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

 

Лазерна епилация пръсти цена

 


Категория: