лазерна-епилация-на-слип

Лазерна епилация Слип

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Наложилата се тенденция за гладка кожа и при двата пола накара все повече мъже да обърнат внимание на окосмяването в слип зоната. Идентично с обезкосмяването на бикини зоната при жените, мъжете също изпитват сходни затруднения след депилация. Появата на подкожно растящи косми, неприятни обриви и алергични реакции към използваните материали при кола маска или крем депилатор са само част от цената на депилираната интимна зона.

Лазерната епилация е чудесен начин да се избегнат неприятните странични ефекти при епилация и да си осигурите дълготрайно обезкосмяване на слип зоната. Лазер център „Армада” извършва висококачествена лазерна епилация слип, с най-модерния лазер на пазара – Александрит.

Епилацията с него е бърза, безболезнена и дълготрайна. Дължината на вълната му го прави най-ефективната лазерна технология, създавана до момента, за борба с нежеланото окосмяване. Всяка от процедурите по лазерна епилация слип е съобразена с индивидуалните показатели на клиента: тип кожа, вид окосмяване и хормонален фон. Процедурите, при нормален хормонален баланс са от 4 до 6, като интервалът между всяка е 30-45 дни. В случай, на нарушено хормонално отделяне, довело до прекомерно окосмяване – броят посещения се увеличава.

Още след първата процедура с лазер Александрит се забелязва до 20% намаляване на космите, а до 10 дни след сеанса опадат и космените фоликули. За перфектен резултат обаче е необходимо да спазите следните няколко правила, преди лазерна епилация:

 1. Зоната, която ще епилирате не бива да е има слънчев загар или такъв от солариум. Тенът на кожата Ви трябва да е максимално близък до естествения й цвят.
 2. Два или три дни преди лазерното епилиране отстранете косъмчетата с бръснач или крем депилатор.
 3. Ако сте използвали кола маска или епилатор, непосредствено преди първата процедура, трябва да изчакате най-малко 3 седмици, за да се възстановят корените на космите.
 4. В деня на процедурата е препоръчително да сте със светло бельо, тъй като лазерът се абсорбира от тъмните цветове.

След процедурата по лазерна епилация и по време на програмата:

 1. Не излагайте манипулираната зона на слънце.
 2. Използвайте висок фактор слънцезащитен крем, ако епилираната зона има досег със слънчевите лъчи.
 3. При душ, използвайте хладка вода.
 4. Спазвайте стриктно насрочените за епилация дати.

Характеристика на услугата лазерна епилация слип:

 • Време за една процедура: 10-20 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 4-6 броя
 • Наличие на дискомфорт: Средно

Лазерна епилация слип цена


Категория: