Форум

Лазерна Епилация Форум

април 6, 2015 5:14 pm Published by

За лазерна епилация мненията по форумите са отбелязани под заглавията: лазерна епилация форум; лазерна епилация мнения и отзиви.

Например един потребител изразява мнението, което цитираме:

“Поздравления, че си се поинтересувала и си проучила подробно нещата, така и трябва да подходи човек преди да се впуска в каквито и да е начинания, ако е свързано с финанси и личното ни здраве още по подробно трябва да бъде. Към теб и всички, които се интересуват от лазерна епилация – Александрит е най-безопасният и ефективен избор, можете да го намерите в качествени лазерни центрове.”

Проучете и ще видите, че нито един от потребителите използвали такава апаратура не твърди, че няма ефект. Това което на практика се прави е да се приспят космите, някои от тях за по-дълго време, но пак ще поникнат в по-късен етап. Това което доказаните лазерни системи правят е да унищожат фоликула на косъма като от този фоликул косъм повече няма да поникне. Заложено е гинетично да произведем косми на дадени места, в даден момент от живота ни, това означава че ако на място, което е било обезкосмено с лазерна епилация поникнат косми, то те са нови, а не вече унищожените косми.

В повечето случаи те са много малък брой косми и с много по фина структура от тези, които са били преди на същото място. Именно това е причината да се твърди, че космите изчезват на 90%, а не 100% от тях изчезват.

За всички технологии е много важно косъмът да е в активна фаза на растеж (анаген), за да има фоликул, който да се третира от лазера. В различните зони на тялото цикълът на растеж на космите е различен и следователно интервалът между процедури е различен. Добре е да не пропускате времето за процедура, за да се обхванат равномерно всички косми, ако пропуснете цикълът на косъма преди лазерна епилация се възвръща, за това до изпълняване на пълния курс от процедури стриктно трябва да се спазват указанията на специалиста извършващ процедурите.


Категория: