лазерна-епилация-на-шия

Лазерна епилация Шия

ноември 4, 2015 11:54 am Published by

Космите по шията са проблем и за двата пола. Въпреки това, при мъжете е по-приемливо, тъй като окосмяването по шията се слива с това от брадата. При жените обаче, появата на косми, в тази зона, може да се дължи на промяна в хормоните, по време и след бременност, хормонален дисбаланс, сериозно заболяване или да е причинено от напредването на възрастта. Каквато и да е причината, наред с лекарствата, които приемат, жените, страдащи от окосмяване по шията, ежедневно търсят начини за трайното му отстраняване. Тази нежна зона от човешкото тяло неведнъж е подлагана на обезкосмяване с епилатор, кола маска или друг вид болезнен метод за депилация. Краткотрайната свобода от нежеланото окосмяване обаче почти винаги бива придружена от нелицеприятни обриви, подкожни косъмчета или възпаление на космените фоликули.

В този случай, лазерната епилация може да се окаже много полезна услуга. Тя е единственият ефективен начин за дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване по шията. Лазер център „Армада” предлага на клиентите си лазерна епилация шия, по специално изготвена, индивидуална, програма от процедури. Нашите специалисти изследват типа кожа и окосмяване на клиента, както и хормоналния му фон, за да изберат най-добрата сесия от сеанси. При нормален хормонален баланс, стандартният брой процедури за зони от лицето е от 6 до 12, а при нарушен достигат повече – в зависимост от това как се повлиява епилираната зона. С лазерната епилация си осигурявате гладка и обезкосмена кожа, за години напред. Но преди да пристъпите към процедурите на лазерна епилация шия, има някои неща, които трябва да знаете:

 1. Зоната, която ще епилирате трябва да е с цвят максимално близък до естествения Ви тен, т.е без слънчев загар или такъв от солариум.
 2. 2-3 дни преди сеанса отстранете космите с ножица или бръснач.
 3. В случай, че до скоро сте били любител на кола маска услугите и сте подлагали избраната зона на тях – изчакайте 3 седмици преди да отидете на лазерна епилация, за да се възстановят корените на космите.
 4. Не се препоръчват пилинг процедури или такива, които водят до белене на кожата, 15 дни преди началото на програмата по лазерна епилация.
 5. Космите в желаната зона не трябва да са боядисвани или изрусявани минимум 3 седмици преди епилацията.

 

По време и след процедурите на лазерна епилация шия е изключително важно да:

 1. Избягвайте да изложите епилираната зона на слънце и използвайте висок фактор слънцезащитен крем. В случай, че придобиете тен – програмата временно се прекратява.
 2. Ако сте бременна, трябва да изчакате раждането и след това да продължите с лазерната епилация.
 3. Почиствайте епилираната зона с хладка вода, а не с топла.
 4. Не си правете пилинг или други процедури, водещи до белене на кожата.
 5. Спазвайте насрочените дати за епилация.
 6. По време на процедурата не трябва да има грим по лицето.

Основни характеристики на лазерна епилация шия:

 • Време за една процедура: 7-10 мин.
 • Време м/у процедурите: 4-6 седмици
 • Среден брой процедури: 6-12 броя
 • Наличие на дискомфорт: Слабо

Лазерна епилация шия цена


Категория: