За Нас

Лазер център АРМАДА е модерен център, предлагащ услугата лазерна епилация, всички части от тялото може да се подложат на лазерна епилация освен околоочната зона. Центърът има отлично местоположение в центъра на гр. Пловдив и предлага на своите клиенти широк набор от услуги в удобно работно време. За епилация на гърди, крака, ръце, рамене, корем и други са сред зоните подходящи за третиране, а за пълния набор от нашите услуги и ценоразпис посетете секция „Цени“, за да добиете пълна представа за всичко, което може да получите в лазер център АРМАДА.

Лазерният център разполага с най-новата и модерна апаратура Quanta System, специално пригодена за лазерна епилация, с гарантирано италианско качество. Още повече, че Quanta System е еднакво ефективна както за светли, така и за тъмни косми, като ефекта за светла кожа + тъмни косми е най-ефективна . Апаратурата е Александритен лазер с дължина на вълната с висока селективност, широко работно поле, плътност на енергията, продължителност на импулса и приставка служеща за предпазване и успокояване на кожата . За да постигнете нужния резултат, са нужни между 6 и 9 процедури, в зависимост от това коя част на тялото искате да епилирате, цвета, дебелината на косъма и тип кожа.

Можете да резервирате своя час в лазер център АРМАДА по телефона , чрез имейл или чрез официалната ни фейсбук страница. Ако се наложи да промените часа на своята резервация, не се притеснявайте, обадете се предварително и Вашата процедура ще бъде преместена в удобно за Вас време. Още след първата процедура ще имате видими резултати, като след всяка процедура се доближавате до желания от Вас ефект. Важно е да се отбележи, че трябва да следвате инструкциите на медицинския ни персонал относно честотата и броя на процедурите. Не форсирайте процеса чрез прекомерен брой посещения или прекомерна честота на посещенията. Ключът към ефективна лазерна процедура е спазване на инструкциите дадени от специалистите ни и ефективна,качествена апаратура, с която и разполагаме .​

Екипът на лазер център АРМАДА се състои от лекари и медицински персонал, който е на Ваше разположение не само за провеждането на процедурите, но и за компетентни отговори на всички Ваши въпроси, свързани с епилацията, включително нужният брой от процедури на други части от тялото, грижа за кожата, хомеопатия и други. Също така, всяко медицинско лице в центъра е сертифициран да работи с Quanta System.

Заповядайте в лазер център АРМАДА. При нас ще получите не само услуги с най-високо качество в удобно за Вас време и място, но и професионално и любезно отношение и атрактивни цени.

 

Притежаваме Международен Сертификат за Качество ISO 9001:2008, доказателство за нашият висок професионализъм и цялостното ни фокусиране върху качеството на предлаганите от нас услуги.

 

Лазер Център Армада със Golden European Award For Quality and Business Prestige в категорията на Медицина и Естетика от World Business Assembly.

 

Очакваме Ви! Клиентите са нашият най-голям актив.

(лазерна епилация пловдив, лазер пловдив, лазерна епилация, лазер център пловдив, лазерна епилация в пловдив, лазерна епилация в пловдив цени, lazerna epilacia)